Deliler İlkokulu

Vizyon: Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak; Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Bütün öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak , onların; Milli manevi değerlere bağlı; Kendine, ailesine, ülkesine, tarihine ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen, tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen, topluma yararlı birer birey olmaları için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30-14:10
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Köyümüzün servis aracı sabah 8.30´da köyden ilçeye gidip akşam tekrar dönmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -

Telefon - 505 805 49 98

WEB - https://tekmandelilerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DELİLER İLKOKULU

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - 29 Haneli bir köydür.Kışın yol açıktır en fazla 1-2 gün kapalı kalır.Köy düz bir alana kurulmuştur.Köy ortasından dere geçmektedir.Yazın çok güzel bir doğa güzelliği vardır.

Adres - DELİLER İLKOKULU

Ulaşım Sabah ilçeye köy servisi ile gidip akşam dönülebiliyor. Personel kendi aracıyla kış ve yaz gidip gelebiliyor.Köyde hususi araçlar da vardır ulaşım için.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 2 yoldan gidilebilir. Yazın 75 km´lik pakandöken dağ yol. Dağ yolu mümkün olduğunca açık kalabilmekte.Kışın 170 km´lik yol kullanılır. İlçeye uzaklık 10 km.