Deliler İlkokulu
DELİLER İLKOKULU

VİZYON

Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak; Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Bütün öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak , onların; Milli manevi değerlere bağlı; Kendine, ailesine, ülkesine, tarihine ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen, tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen, topluma yararlı birer birey olmaları için varız.

Soba

Servis Bilgisi

Köyümüzün servis aracı sabah 8.30´da köyden ilçeye gidip akşam tekrar dönmektedir.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İle 2 yoldan gidilebilir. Yazın 75 km´lik pakandöken dağ yol. Dağ yolu mümkün olduğunca açık kalabilmekte.Kışın 170 km´lik yol kullanılır. İlçeye uzaklık 10 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

29 Haneli bir köydür.Kışın yol açıktır en fazla 1-2 gün kapalı kalır.Köy düz bir alana kurulmuştur.Köy ortasından dere geçmektedir.Yazın çok güzel bir doğa güzelliği vardır.